ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Η ¨ΔΑΙΟΜΕΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.¨ είναι μια εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των τεχνικών-επιστημονικών μελετών δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Η ονομασία της πηγάζει από τη λέξη Γεωδαισία, ¨γη¨ και ¨δαίω¨, όπου στην αρχαία Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στα χρόνια του Αριστοτέλη απαντάται για πρώτη φορά ως τέχνη και επιστήμη των μετρήσεων για τη διανομή της γης. Κατά συνέπεια η ¨ΔΑΙΟΜΕΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.¨ είναι μία τεχνική εταιρία που ασχολείται με θέματα που αφορούν τη γη δίνοντας λύσεις-προτάσεις μετρώντας με τις πιο νέες εξελιγμένες μεθόδους.

 

Κατόπιν απαίτησης των καιρών και νέων εξελίξεων σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, της τεχνολογίας και της επιστήμης κρίθηκε αναγκαίο η δημιουργία ενός νέου επιστημονικού-μελετητικού σχήματος με την μορφή εταιρίας, σκοπός της οποίας είναι η παροχή λύσεων και προτάσεων τόσο σε επίπεδο του νέου Καλλικρατικού μοντέλου αυτοδιοίκησης όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο με το πιο έγκαιρο και βέλτιστο τρόπο.      

 

Η ΔΑΙΟΜΕΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.είναι το αποτέλεσμα μίας νέας προσπάθειας, η οποία ξεκίνησε στην Καβάλα, από το τοπικό μελετητικό δυναμικό. Στόχος της εταιρίας είναι η παροχή υπηρεσίας τόσο σε μελετητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικό, εξατομικεύοντας την παροχή υπηρεσίας της στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

 

Η εμπειρία και η επιστημονική γνώση του εμψυχου δυναμικού της εγγυώνται την αρτιότητα και την ταχύτητα των λύσεων σε κάθε τομέα που δραστηριοποιείται η εταιρία.

 

Τα γραφεία της εταιρείας “ΔΑΙΟΜΕΤΡΙΚΗ Ε.Π.Ε.” βρίσκονται επι της οδού Ομονοίας και Αίαντος 2 στην πόλη της Καβάλας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι  2510 228224,  2510 227471, 2510211560. Το e-mail είναι  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Τομείς δραστηριότητας

Κατηγορίες μελετών Τάξη πτυχίου
01. Τοπογραφικές (κατηγορία  16) Α,Β,Γ,Ε.
02. Οδοποιίας και συγκοινωνιακών έργων (κατηγορία  10)

Α,Β.

03. Πολεοδομικών - Ρυμοτομικών  (κατηγορία  02) Α,Β.
04. Υδραυλικών  Αποχετευτικών (κατηγορία  13) Α.